Peiton alla

Runoilija AnnIInALoVeSYoU

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2010
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 8:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.3.1996

 

Haluaisin kuiskata korvaasi,
kuinka pelkään sut menettäväni...

Haluaisin kuiskata korvaasi,
mitä kosketuksella saat aikaasi...

Kuuntelen hengitystäsi,
kauneinta laulua korviini,

Liu'utan sormea vartaloasi pitkin,
henkeni salpaantuu,

Käännät selkäsi hymyilet,
suukon annat otsalle,

Ja kaikki pelkoni ovat hävinneet...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot