Petetty

Runoilija AnnIInALoVeSYoU

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2010
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 8:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.3.1996

 

Sanoja paperilla,
sydän sirpaleena,
kyyneleet valuneet,
poskelle kuivuneet,

tuoreena muistissa,
perhoset vatsassa,
olit tukena,
vaikeena aikana,

mutta kun hetki vaihtuu toiseen...
yö aamuun,
ilo suruun,
suru kyyneliin,
kyyneleet vereksi,
veri ikäväksi,
ikävä tuskaksi,
katoat seuraavaan aamuun,

et katso taaksesi,
kävelet ja murskaat sydämeni,
heität sen tieltäsi,

ja kun hetki vaihtuu taas seuraavaan aamuun,
jää mulle vaan tyhjät lakanat,
kyynelin tahritut..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin :)

Todella upeasti kuvaat erittäin haikean suruisia tunnelmia runollasi.. Pidän sanojesi tyylistä hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot