Kyl sen oikeen tuntee ku se sattuu kohalle?

Runoilija likeathey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KYSYKÄÄ lupaa runon/runojen käyttöön! -kiitos-
 

Mitä mun tehä pitää
ku tuntuu et kaikki levii pitki itää,
ei oo aavistust mitä tarviin just
eikä tunnu oikeelt seisoo vierelläs,
en tunne mitää erityist
en haluu tehä täst mitää suoritust,
valitat luottamukse puutteest
ja salaa mielessäs toivot et olisin barbi,
mul ei oo hyvä olla nyt
tarviin muuta ajateltavaa
jotain muuta menetettävää.

Tunteehan sen Oikean luissa ja ytimissä?

Selite: 
tämmöstä tänää :s
Kategoria: 
 

Kommentit

se oikea kyl usein ajan saatos muuttuu taas vääräks. joten oikeita tulee ja menee.

 

Käyttäjän kaikki runot