Rakkauttako?

Runoilija likeathey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KYSYKÄÄ lupaa runon/runojen käyttöön! -kiitos-
 

Tältäkö se tuntuu
kun löytää ihmisen
johon on helppo rakastua?

Tältäkö se tuntuu
kun tuntee ihmisen
johon alkaa samastua?

Tältäkö se tuntuu
kun vaan meinaa
pakahtua?

Tältäkö se tuntuu
kun tapaa ihmisen
johon alkaa pikkuhiljaa rakastua?

Selite: 
<: tälläst settii näin synttäreide kunniaks!
Kategoria: 
 

Kommentit

liikutuin! Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot