Voisin olla maailman onnellisin tyttö

Runoilija likeathey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KYSYKÄÄ lupaa runon/runojen käyttöön! -kiitos-
 

Yks asia jota todella toivon,
sut mun viereen sanomaan

sut mä haluun
enkä koskaan
lähde pakoon,
sun perään kuolaan
enkä muita huomaa,
teen sut onnelliseks
ei sun tarvii olla nyt möksmöks.

Selite: 
: >
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot