Pimeyden kosketus.

Runoilija Kuolonkukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sydän on jäässä... sielu ui.
 

Teinityttö lumihangessa,
kylmyyden kohmettaneet ajatukset,
pelokkaana liikkuvat simät.

Mustan enkelin varjo,
pimeyden kosketus,
lamauttavat harhat.

Selite: 
Omistan tämän runon kaikille niille jotka tarvitsisivat kipeästi apua ja rakkautta.
Kategoria: 
 

Kommentit

täydellinen

Vaikuttava.

hieno ja koskettava runo, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot