Kyyhkystyttö

Runoilija noitarumpu

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö jolla on harmaan, valkoisen ja mustan kirjava villapaita.
Sitä sanotaan Kyyhkystytöksi sen villapaidan takia.
Kukaan ei ole ihan varma mikä tytön oikea nimi on, kaikki vain sanovat: "Kyyhkystyttö, Kyyhkystyttö, outolintu." ja se hymyilee Mona Lisa hymyään ja katoaa omaan maailmaansa.
Kyyhkystyttö laulaa hiljaa, pehmeällä äänellä kun kukaan ei kuule ja pysyy muuten hiljaa. Öisin se valvoo pitkään ja ajattelee liikaa, nukahtaa kesken kaiken.
Kyyhkystyttö, outolintu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot