Pieni ja sievä

Runoilija noitarumpu

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Marionettinukke, pieni ja sievä.
Valkea posliinikuori kilahtaa vasten teräviä kulmia, naarmuuntuu.
Rikki ei saa olla, ei saa hajota, kiellettyä sellainen heikkous.
Ole vahva ja kaunis, hymyile.
Jaksa kellon ympäri.
Joku muu vetelee naruista, käskyttää pikku nukkeaan, tansittaa pitkin näyttämöä kunnes narut ovat poikki ja posliini rikki ja on pakko lopettaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot