yksin..

Runoilija christynell

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos ei koskaan tunne pelkäävänsä ei myöskään tiedä elävänsä.
 

On niin kylmä,
istun yksin kylmällä lattialla,
tärisen.
Pakkasen tekemät kukkaset ikkunaruudussa
kimaltelevat kuin timantit,
kuunvalon osuessa niihin.

Olet jälleen mielessäni selvemmin kuin koskaan.
haluan sinut viereeni,
haluan sinut valvomaan tätä yötä kanssani.

Kaikki hetket kanssasi ovat olleet kuin täydellistä unta ,
josta pelkään herääväni.
Nyt olen täysin hereillä, yksin...
Kyynel valuu poskelleni,
toivoisin niin että olisit täällä kanssani,
mutta tiedän ettet koskaan tule takaisin,
kaikki jäi kesken,
kaikki loppui liian aikaisin,
mutta nyt tiedän että sinun on hyvä olla,
olet nyt turvassa ja ikuisesti sydämessäni,
rakkaani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot