Jumalattoman iltarukous

Runoilija nneponen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Casablancan loppuratkaisu on fiasko
 

En pyytäisi paljoa

En pyytäisi rikkauksia, en omaisuutta
pärjään hyvin ilmankin

En pyytäisi maailmaa, en kuuta taivaalta
pyyntöni olisi pieni

Pyyntöni olisi pieni, mutta mahdoton
tahtoisin olla kokonainen
ehjä

Kukaan ei pysty mahdottomiin
joten pidä minusta kiinni,
älä päästä irti
varmista että väsynyt sydämeni
jaksaa vielä uuteen aamuun

Vielä tämän kerran

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot