Tuska

Runoilija LaFleur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010
Viimeksi paikalla: 3.12.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuska kävelee käsi kädessä kanssani,
en saa tätä pois yksikseni.
Se ei päästä minusta irti,
puren kohta käteni poikki.
Se seuraa minua kuin varjo konsanaan,
haluan sen pois kokonaan.
Älä tule tuska lähemmäksi,
teet oloni vaikeammaksi.

Silti nautin tästä kivusta,
en haluaisi seurata sitä sivusta.
En osaisi elää ilman tuskaa,
rakastan sitä enemmän kuin koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mystinen Runo, joka jättää
paljon lukijalle ratkaistavaa,
mutta niin hyväkin.

Hyvin kirjattua, koossapysyvä,
jollain tapaa jopa ahdistava
tunnelmaltaan.

Omalla tyylin viihdyttävä
Runo, persoonallisena, selkeästi
omaa ilmaisua hakevana.

Hyvä Runo, johon mielenkiinnolla
odottaa jatkoa.

 

Käyttäjän kaikki runot