Nimetön

Runoilija LaFleur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010
Viimeksi paikalla: 3.12.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I want to rip your soul,
i want to rape your mouth.
I want to rip your eyes off,
i want to rape your feelings!

I will show you what the pain is,
i will take your happines,
i will take your sadness,
i will rip your all feelings.

I want to bury your heart,
i want to rip your nails off,
i want to drown you.

That is how i love you.

Rest in pieces! (sori nyt tuli vähä duke nukemia)

Selite: 
Aika huikee pakko myöntää. 2 min kesti ku kirjottelin tuon :D
Kategoria: 
 

Kommentit

upee runo! ja voisin hyvin kuvitella tän jossain biisissä kertosäkeenä tai jonain muuna vastaavana :D

 

Käyttäjän kaikki runot