yksinäisyyttä vol 12345

Runoilija LaFleur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010
Viimeksi paikalla: 3.12.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän on yksinäinen.
Ei tiedä mitä peliä pelaa,
hän vain miettii ja muistoja selaa.
Minne hän menee, mitä hän tekee?
Hän vain pysyy paikallaan ja on aloillaan.

Ei ystäviä, ei kavereita, ei muuta kuin surua rinnalla,
silti hän yrittää pysyä pinnalla.

On väsynyt, uupunut, ja hän on aivan yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinäisyys on kyllä vaikea tunne, voi joutua itsetunto aika kovan itseruoskinnan uhriksi. Hetkessähän kenestäkään ei itselleen ystävää saa, mutta ajan myötä.

On aika kamalaa, että yleensä ihmiset tutustuu itsevarmoihin ja ulospäinsuuntautuneisiin mieluummin kuin sulkeutuneisiin, joten se ei paljoa yksinäistä ihmistä lohduta, jos haluaa olotilastaan eroon.

Hmm, antoi ajattelemisen aihetta tämä runosi. :-)

Tästäkin voi nähdä itsensä, antaa todella ajattelemisen aihetta.

Tässä on hiton hyvä rytmitys ja säkeet rimmaa kivasti, mutta eivät liikaa tai liian vanhanaikaisesti.
hienoo.

Yksin oleminen ja yksinäisyys on surullista
ja hienosti käsittelet aihetta runossasi. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot