Tämä talviyö

Runoilija Silta hukassa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"What lies behind you, and what lies before you, are nothing compared to what lies within you."





Kiitos kaikille runojani lukeville, ja erityisesti niitä arvosteleville!


 




Lumihiutaleet katuvalon ympärillä


     tuulessa muuttavat


                  suuntaansa


     ja tanssivat




Kuin muistot sydämeni ympärillä


     tunteesta huutavat


                  ja muistoissa


     tanssivat




Tuulinen talviyö


     on kaunis kylmyydessään


                  ja lämpösi läsnä


     sisälläin




Tämä luminen talviyö


     on ruma synkkyydessään


                  ja kaunis rakkautes


     sielussain




auttaa jaksamaan.




Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot