Tänään

Runoilija ippe

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tule
niin mennään
hypätään valkeaan hankeen
kohmeisin käsin kosketan
poskeasi kylmää

unohdetaan
miten elää
väsyneenä tarpoa loskassa
annetaan kylmän viedä
tunto
sormista, varpaista
katkerista kostoista
tähdenlennoista turhista

olimme niin nuoria
pikkuvanhoja pikkusieluja
pukeuduttiin pitsiin
tekopyhiin lauseisiin

unohdetaan
hetkeksi vain
väsynyt silmänräpäyskin
annetaan valojen himmentyä
öiden valoista
juustokuusta
toiveista turhista

ajan mittaan
sormet turtuu
ihon hyväilyyn
kuin oksat talvella painuvat
katkean lumen painon alla

ehkä vielä joskus
pääsen irti otteesta
villtävä terä
on minun

tule
niin mennään
hypätään hankeen
punaiseen

Selite: 
vähän synkkää :/
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä runo puhkuu mielestäni vapautta, aivan mahtava

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
ippe Halla 20.11.2010 0 Runo
ippe Kasvukipuja 21.11.2010 2 Runo
ippe Tänään 21.11.2010 1 Runo
ippe Ansa 21.11.2010 1 Runo
ippe Itsepetokseni 21.11.2010 1 Runo
ippe Elämäni kevät 21.11.2010 0 Runo
ippe Murhaajan ajatuksia 21.11.2010 1 Runo
ippe Oikeutettu ennakkoluulo 21.11.2010 1 Runo