Oikeutettu ennakkoluulo

Runoilija ippe

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

älä katso taaksepäin
kuka siivoaa jälkesi
kuka sinua kannattelee?
satunnainen nöyryys saa toivomaan liikaa

älä katso taaksepäin
kuka polttaa siltasi
kuka sinua palvoikaan?
pakollinen kauneus saa liikaa imartelemaan

kuinka pukea sanoiksi pohjattomuus
loputtomuus

saat sanoa mitä haluat
et tunne mitään kuitenkaan
oikeutettu ennakkoluulo
meidät vielä pelastaa

kuinka pukea sanoiksi pohjattomuus
pelkäät ettet onnistukaan uudestaan
ketä tässä taas odotetaan

kuinka pukea sanoiksi pohjattomuus
loputtomuus

Selite: 
muutaman vuoden takainen :)
Kategoria: 
 

Kommentit

suurien kysymysten äärellä hienoa

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
ippe Ansa 21.11.2010 1 Runo
ippe Elämäni kevät 21.11.2010 0 Runo
ippe Halla 20.11.2010 0 Runo
ippe Itsepetokseni 21.11.2010 1 Runo
ippe Kasvukipuja 21.11.2010 2 Runo
ippe Murhaajan ajatuksia 21.11.2010 1 Runo
ippe Oikeutettu ennakkoluulo 21.11.2010 1 Runo
ippe Tänään 21.11.2010 1 Runo