Halla

Runoilija ippe

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mahtaako onnelliset tietääkään
kuinka voikaan jäädä kiinni toiseen

en jaksaisi selittää
kertoa kuinka kaikki päättyikin
ei tänne kuulu muiden äänet
enkä tiedä kuinka kaukana oletkaan

ja sitten tervehdimme
ilman suudelmaa

etsin syvyyttä kauempaa
vaikka lähimetsän lampikin upottaa
ja kun aurinko armas hylkää
niin halla hiipii hiljaa takaisin

silti tahtoisin yrittää
ja saada vielä yhden katseen kääntymään

jos ei tää maailma kaunistu
vaikka vetäisikin päänsä täyteen
on pakko edelleen olettaa
ettei routa kannattele kuitenkaan

on kaikki vielä paikoillaan
ja pitää päivälle antautua

Selite: 
kaikki eivät näe asioita niinkuin muut
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
ippe Halla 20.11.2010 0 Runo
ippe Kasvukipuja 21.11.2010 2 Runo
ippe Tänään 21.11.2010 1 Runo
ippe Ansa 21.11.2010 1 Runo
ippe Itsepetokseni 21.11.2010 1 Runo
ippe Elämäni kevät 21.11.2010 0 Runo
ippe Murhaajan ajatuksia 21.11.2010 1 Runo
ippe Oikeutettu ennakkoluulo 21.11.2010 1 Runo