Ilman ystävää

Runoilija tunturisusi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.11.2010
Viimeksi paikalla: 24.3.2023 18:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.2.1992

 

Ystäväni, huomaat, kuinka yksin olen.
Ystäväni, huomaan, kuinka toinen on tärkeämpi.

Ystäväni, et huomaa, kun yksin suren.
Ystäväni, huomaan kyllä, kun toista lohdutat.

En ehkä ole ystäväsi.
En ehkä ole sama ihminen.
En ehkä tunne sinua enää.

Ystäväni.

Mihin katosit viereltäni?

Niin yksin olen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystäviä tarvitsee jokainen ja sydänystävän, rakkaan ja erityisen. Herkän koskettava tunneruno, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot