Ainutlaatuisuus

Runoilija tunteidentulkki

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.11.2010
Viimeksi paikalla: 18.10.2021 1:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen ensimmäisiä kertoja joten olisi mukava kuulla palautetta :)
 

Vaikka olen ainoa laatuani, olenko ainutlaatuinen?

Selite: 
Jokainen voi pohtia tätä sisimmässään. Mielestäni ainoa laatuaan oleminen ja ainutlaatuisuus eivät ole synonyymeja keskenään. Näen asian niin että vaikka olen ainoa laatuani, niin ei se minusta tee automaattisesti "ainutlaatuista" toisen ihmisen silmissä. Mielestäni "ainutlaatuisuus" tarkoittaa sitä, että on arvokas toiselle henkilölle jollain tavalla. Eli siis jokainen on ainoa laatuaan aina, mutta on toisesta kiinni onko "ainutlaatuinen"
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen miete

Niinpä, ja vaikka olisit miten ainutlaatuinen tahansa, näkevätkö muut sen. Toisaalta, jos olet "vain" ainoa laatuasi, tekeekö se sinusta jotenkin huonomman, vai vaan inhimillisemmän, tasavertaisemman tms...

Ihana miete :)) Olen itse sitä mieltä attä jokainen on ainoa laatuaa ja ainutlaatuinen :)))

 

Käyttäjän kaikki runot