Onnen tuot luokseni

Runoilija tunteidentulkki

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.11.2010
Viimeksi paikalla: 18.10.2021 1:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen ensimmäisiä kertoja joten olisi mukava kuulla palautetta :)
 

Sun hymys on
kuin valo auringon
se kuumuudellaan
saa punastumaan

Ja sun silmäs ovat
kuin kauneimmat tähdet
niiden loisteessaan
minä onneni saan

Selite: 
Kehtaakohan tällästä runoa edes ääneen sanoa? :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttavan herkkä rakkaudentunnustus.

kauniskaunis runo:)

Onnea, juu -tuhatkiloa ;D

Upea tunnustus!

Ihana, juuri sellainen vähän hämillisen suloinen.
Tästä kumpuaa vahvat tunteet.
Onnea.

Ihastuttavan herkkä rakkaudentunnustus.

kauniskaunis runo:)

Onnea, juu -tuhatkiloa ;D

Upea tunnustus!

Ihana, juuri sellainen vähän hämillisen suloinen.
Tästä kumpuaa vahvat tunteet.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot