Kipu sisälläni.

Runoilija 26fc569e2e1f73dc1a0b2a56260e66b0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2010
Viimeksi paikalla: 7.8.2017 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paljon
annettavaa,
muttei
ottajaa.

Kipu sisällä
kasvaa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunhan se oikea löytyy,
kuuntelija ja ystävä,
silloin voi purkaa tunteensa,
sekä ilot, että surut.
Mutta kirjoittaminen on hyvä
tapa jakaa niitä, ja
täällä sen voi tehdä ja saada jopa
palautetta :)

 

Käyttäjän kaikki runot