Ystävän muistolle

Runoilija lonelyprincess

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 15.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten sulla menee siellä?
Ajelethan varovasti enkelten tiellä.

Ikäväni on suunnaton.
Miksi lähdit, mun paha olla on.

Aivan liikaa sulle sanottavaa jäi.
Tää tunne raastaa mun sydäntäin.

Kumpa voisin sut saada takaisin.
Lähdit luotani liian aikaisin.

Kuulethan ystävä rakas sanat nää.

Kaipaan sinua.

Suru ainiaaksi sydämeeni jää.

Selite: 
R.I.P rakas ystävä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot