Tähtihetkiä

Runoilija lonelyprincess

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 15.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan vielä sen sunnuntai illan,
kun yhdessä tähtiä katseltiin.

En ollut koskaan ennen tuntenut oloani yhtä
onnelliseksi kuin siinä sinun kanssasi.

Kaikki on nyt ohi ja tiedän sun katselevan tähtiä
jossain muualla,
jonkun toisen kanssa.

Jatkan elämääni eteenpäin,
vaikka ei se ole ollenkaan sama ilman sinua.

Elämäni parhaimmat hetket
sain onneksi viettää juuri sinun kanssasi.

Tiedän,
että joskus vielä unissani voin nähdä sinut
ja palata muistoihin onnellisiin.

Selite: 
Ne olivat niitä tähti hetkiä kanssasi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot