Totuus

Runoilija toimintamalli

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 15.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

realisti
 

Herätys, koittaa ihmisyyden huomen. Kukaan ei ajattele, mennään virran mukana. Isot näyttää tietä, miten valtavirrassa kuljetaan ja navigoidaan, kaikki ihmiset lokeroidaan, sormenjälki poltetaan. unohdetaan mitä sydän kertoi eilen, tänään on uusi päivä. Kivitetään tunteet, luonteet, liian monimutkaista. Unohdetaan kuinka kävellä. Unohdetaan totuus. Katse mainoksiin, pintaliitäjä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen, tästä on hyvä runoilua jatkaa !!

kantaaottava runo
hieno
sisältää painavaa asiaa

spontaani, koruton mielipiteeni

 

Käyttäjän kaikki runot