Mustankipeys

Runoilija soniawarden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siut vasta näin
Käsi toisen kädessä
Sieluun sattuu
Sisin mustaksi muuttuu

Joskus mietin
Miksi katkeruus pistää
Sinuu en ees omistanut
En sinuu voinut menettää

Olit jo silloin jonkun toisen
Silti sydän itkee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein kaunis runo ja niin osuva:)

 

Käyttäjän kaikki runot