Yksinäineinen

Runoilija pihkaantunutMies

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurimmaksi osaksi elämästä tekemiä runoja.
 

Yksinäiset jalanjäljet
kulkevat pitkin katua
Liian paljon tuskaisia muistoja
tahraa kantajansa
kaksikymmentä fyysisesti
henkisesti kymmeniä vuosia vanhempi
Järveä katselee
ja ajattelee
Mitä iloa on enää elämässä
toisaalta ei ole järkeä ranteen aukaisulla
Kulkija vain kävelee
ja toivoo
Että tulisi joku, joka nostaisi ylös kuopasta
ja avaisi avaimella
kulkijan sydämen

Selite: 
Syksyn aikana pöytälaatikkoon kirjoitettua...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot