Nimetön

Runoilija pihkaantunutMies

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurimmaksi osaksi elämästä tekemiä runoja.
 

Tähän joulun aikaan
on onni korkeimmillaan
Kun tyttöä saa rakastaa
olen ihan hukassa

Olisipa joku bussi
joka ihmiset rakkauden luo kyyditsisi
On poika niin onnellinen
ei näe synkkyyttä maailmassa
Jos tulisi hetki ikuinen
sydämen armaan kanssa jakaisi
Ihan varmasti

Selite: 
Tälläinen runo iltamyöhään väsättynä
Kategoria: 
 

Kommentit

Joulu on rakkauden aikaa.

 

Käyttäjän kaikki runot