Ensirakkaus

Runoilija pihkaantunutMies

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurimmaksi osaksi elämästä tekemiä runoja.
 

Kummulla kukoistavalla
vaahteran alla
Kohtasin sinut,
sait valtoihisi minut.
Istumme penkillä käsikkäin vain
yhtäkkiä Amorin nuolen sydämeeni sain.
Me kaksi aivan hiljaa
katsomme kypsää viljaa
Mä katselen tenhoisaa kuuta
ja suutelen viettelevää suuta.
Päätimme lähteä omiin koteihimme päin
matkalla kyyhkysen silloin näin.
Oisinpa uskaltanut kysyä sulle:
"Voisitko olla Ystävä mulle?"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tälläinen runopätkä murrosiän vaiheilta (14v.)
Aikalailla pelkkää riimittelyä silloin.

Ei ole kumma juttu, että tällaisessa tapauksessa ihminen pihkaantuu.

 

Käyttäjän kaikki runot