Illallinen

Runoilija 621da02fd4b8f86e23e1b3a26bb8e097

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2008
Viimeksi paikalla: 11.10.2018 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Laitoit sydämen
lihamyllyyn

ja annoit minun maistella sitä

pehmeä, suolainen,
vahva ja joustava

Yhdessä sykähdyksessä
pakahtuva

Vasen kätesi hellästi
vasemman lapani päällä

alla tyhjä tila

sylissäsi kylläinen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Me hirviöt tuli mieleen mutta runo on nautinnollisen hyvä
Aika mielenkiintoista syötävää illalliseksi tarjoilet tällä runolautasella.

Mielenkiintoinen runo...jättää pohtimaan, että onko tuo edes hyvä vai huono asia... pidän.
 
Elämänmakuinen .
kaunis runo
Mielenkiintoinen runo.
kaunis runo
Voimakasta, oivallista kerrontaa.
Pidän ja paljon tästä.
 

Käyttäjän kaikki runot