Laiturin nokassa

Runoilija 621da02fd4b8f86e23e1b3a26bb8e097

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2008
Viimeksi paikalla: 11.10.2018 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringonnoususta
päivän laskuun
tuulen kuiskiessa
vanhoja tarinoita

aika menettää
merkityksen
hyttyset kesyyntyvät
ja iho muistaa

tuhat vuotta taakse
ja eteen
pieni pulahdus veteen

ja hetkeen en kaihoa
enkä kaipaa
olen onnellinen
juuri nyt

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kertakaikkiaan ihana =)

herkkä kaunis runo hetkestä ja sen antamasta voimasta

Pysäyttävän kaunis.

Levollisuutta ja kauneutta huokuu runosi.

Raikas ja kevyt on runosi tummelma, luonnon rauha soi sanoissasi

kaunis runo
Oi, ihana tunnelma tässä!
Tämä on niin kaunis, herkkä ja ajaton.
Onnellinen ja Niin Kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot