Uni

Runoilija PikkuLady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hento hieno lämmin
tuulahdus kesä yöstä.

kasteinen nurmikko
auringon noustessa

tummat pilvet
ukkos ilman

paukkuvat pakkaset talvi sääässä
peläten et ois järki jo jäässä

oi mikä uni satuinen oli mulla
vaikka sen kuljinkin vain unessa kerran !

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot