Haaveilija

Runoilija PikkuLady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin olla hellä
tahtoisin olla rehellinen

tahtoisin itselleni sielun
rauhan.

Tahtoisin saada lämpimän kesän
ja kylmän talven .

tahtoisin elämän joka ois helppo
elää.

haaveilen vaikka mistä vaikka kenestä
haaveissa kaikki on minun .

Mutta nehän on vain haaveita!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ainahan saa haaveilla
mutta kyllä sekin tekee kipeää
jos ei muuta saa kuin haaveilla
surullinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot