Kiitos

Runoilija Keke-68

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähelläsi elän kauneinta aikaa,
Olemuksesi luo hehkuvaa taikaa.
Välillämme ei tunneta aikaa, kun
annamme toisillemme lakkaamatta,
Rakkauden tuomaa taikaa.
Oli yö tai päivä, mikään hetki ei
ole vain häivä. Luonani olet
aina, vaikka päätäni en rintaasi
vasten aina paina.
Ajatuksin sua joka hetki kannan,
sieluni sinetillä sut sydämeeni
lukinnut on ikuisesti aivan.
Rakkaus, liiton merkkinä meillä,
josta kiitollisena Jumalalleni olen
nyt ja Sinusta Rakkain aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot