Valon enkeli

Runoilija Keke-68

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulet eteeni sumun läpi kuin uni.
Vaalea ihosi ja hiuksesi kauniit pitkät
sekoittuu tuohon läpikuultavaan
harsoon, joka aamun tunteina, juuri
kun luonto herää hiljaa ja väistyy
auringon säteiden tieltä.
Herättäen sinut elämään, kukoistukseen,
uuteen päivään kuin kielon, joka vaalean
kruununlailla nostaa päätään kohti
valoa.
Valoon, joka lämmöllään ja Luojan
suomalla suurella rakkaudellaan siunaa
sinut, tähänkin uuteen päivään ja tulevaan
yöhön…

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot