Kaukana ja niin lähellä

Runoilija Keke-68

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

- Olet läsnä, vaikka niin kaukana.
- Ikävällä on vain kasvosi,
kaipauksella nimesi.
- Sydän janoaa, sielu huutaa.
- Sinua vierellään, haluaa vain
mies sinun, yksin sinun,
rakkaintaan, hellästi koskettaa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot