Kaivaten sinua

Runoilija Keke-68

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiekkaan vajoan, sydämeesi hiljaa ja herkällä kädellä kajoan. Herätän nukkuvan, suudelmin viereesi
pujahdan.

Katsot mua silmiin, siihen vastaan silittäen hiuksiasi,
oot mun Rakas. Puristan sut kiinni, johon vastaat, säkin oot mun oma Rakas

Suljen sut tiukemmin syliin, lämpösi saa mut kyyneliin.
Niin hyvä on vain tässä, en irti voi päästä mä
ikinä tästä. Näin viereesi tunteessa ihanassa unohdun.

Tunne on tässä, Rakkaus myötäelämässä.
Haaveisiin vain,tässä iltahämärässä.
Kaivaten, sinua vain sinua hetkeen, kahden yksinäisten, kiihkeiden sydänten.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot