Tie

Runoilija 3rdteen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Levottomat pilvet myrskyä enteilevät,
puolelta toiselle poukkoilevat
päämäärättöminä tuulen puhaltaessa
epäjärjestystä lehdettömiin puihin,
jotka paljaana värjöttelevät
suojaa toivoen.

Tällä tiellä, jota niin moni
edelläni kulkenut; likaiset
jälkensä maahan syöpyneet,
parantumattomat arvet
ihoon kaiverretuna polttavat.

Häpeä, häpeä, häpeä.

En tänne halunnut, mutta
isieni perässä tänne
ajauduin; vereni minut
tänne huusi vaikka järkeni
yritti poissa pitää.

Heikko ja voimaton,
mitätön...

Pettäjän tie.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot