Kuvajaisena

Runoilija 3rdteen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä elämässä läpikuultavana,
tuulee lävitse huokoisista
pinnoista - ilmavirta, joka
ei lämmitä eikä raikasta.

Varjokuvana elämän; miten
saada tarttumapintaa, jos
olemus on pelkkä hologrammi
ja ajatuksetkin vain
ulkoa opeteltuja?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot