Parempi voi olla

Runoilija 3rdteen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toisinaan parempi voi olla
toteuttamatta jättää
haaveilemansa toive.

Unelma siitä voi kauniimpi olla
kuin todellisuuden ryminä
silmille, verkkokalvoille.
Sieltä poistuminen ja
pahan jälkimaun suuhun
jättäminen.

Parempi voi olla -
ihailla vain kaukaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot