Onnen tunne?

Runoilija 3rdteen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilma on kylmä - karkottaen
eilisen lämmön mielestä.

Oman onnen tavoittelu
usein niin tärkeää;
unohtuu sivulliset ja
pahimmassa tapauksessa
unohtaa itsensä...

Harhailemaan

tilaan,

jonka

onneksi

kuvittelee

.
.
.

Kadotetuksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot