Ankeus

Runoilija 3rdteen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kädet tyhjinä kohoavat kohti
rasvaisen leivinpaperin väristä
taivasta, joka syysankeuden
lavasteet luo paljastuneille
koivun torsoille - sekä harmaille
riippakuusille, jotka sanattomina
itkevät tulevaa kylmyyttä.
Sateessa.

Kädet tavoittelevat jumalaa ja
vapautusta, armoa oikeudesta
päästä ankeista ajatuksista
ja syöpyneistä lauseista,
jotka mieltä palasiksi jäytävät.
Hitaasti.

Turhaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot