Savuna ilmaan

Runoilija Lammasmies

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki se petos
mitä maailmaan tuotin,
kipu ja tuska,
kuinka olinkaan väärässä

Riistettyäni
itseltäni sielun, onnen,
pelkäsin
niin kovasti

Sanoessasi
turhaan minun surreen,
minä muserruin,
Onnesta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot