Katuvalot

Runoilija Lammasmies

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tie täyttyy valoista
jokaisen loistaessa
omaa kauneuttaan

Yö on kauneimmillaan
katu hohtaa
ja herra pimeys,
rouva kuu
ovat yhtä

Valo hiipuu
törmätessään ikkunaan
pimeyden hajotessa

Rouva kuu on poissa
Aurinko palaa
lämmittäen uutta perhettä.

Selite: 
Koottu osittain vanhoista muistoista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo! :> Etenkin tuo viimeinen osa painuu mieleen.

 

Käyttäjän kaikki runot