Sumu

Runoilija varjotuuli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tipun korkealta
En ole koskaan nähnyt sinua sellaisena kuin nyt olet
Oletko aina pitänyt sisälläsi kaikki ne ajatukset
Ulkokuoresi petti minut, tai ehkä se oli humala
Elän sumussa

Tunnenko sinut todella?
Voin jättää sinut rauhaan, voin soittaa sinulle
Haluan että olet onnellinen, haluan elää
Päästä joku lähellesi, hän voi olla kuka vain
Olen peloissani

Yritän ymmärtää
En ole taikauskoinen, en usko ihmeisiin
Ehkä joku otti sinut, toivottavasti myös palauttaa takaisin
Haluan tilanteen olevan ohitse, haluan elää päivät uudelleen
Saattaisin tehdä jotain toisin, tekisinkin
Juostaan pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi soi kaipaus, muistot, toiveet...

 

Käyttäjän kaikki runot