Kaikki mitä tarvitsen, muttei kuitenkaan

Runoilija varjotuuli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on kaikkea
Minulla on iso joukko ystäviä joiden kanssa jutella, juhlia ja mököttää
Minulla on ihania ihmisiä joissa virtaa samaa verta kuin minussa
Minulla on pienokainen, jota kohtelen kuin omaa lastani
Minulla on koti, johon kipitän tällaisina kylminä talviöinä rikkinäisillä kengilläni ilman lapasia tukka sotkussa
Minulla on paikkoja joihin mennä jos avaimet unohtuvat
Minulla on kokemuksia ja muistoja joista en luopuisi mistään hinnasta
Ilman sinua tunnen kuitenki itseni maailman yksinäisimmäksi ihmiseksi
Onko minulla sittenkään mitään?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot