Rakkaus - mikä hemmetin käsite.

Runoilija auringonvalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

käsitteenä pelottava
kerroit silloin
mainitsit
tiesin sen tulevan
muistaakseni pelkäsin

koskaan uskonut
että minulle näin kävisi
välitän sinusta
todella
vaan en rakasta

saa minut tuntemaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot