Huumaus

Runoilija lehdetönpuu



Rakkauden voima

kuin

silmien pesu


Sydämen mankelointi

askel kevyt

keijukaisen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti ajateltu ja verrattu, rakkaudella menee lujaa <3
voihan tuon voiman noinkin sanoa
Osuvia oivalluksia rakkauden voimasta.
 

Käyttäjän kaikki runot