Jumpalla

Runoilija lehdetönpuu

Meillon aina maanaantaina
jumppaa
meiton seittemän mommaa

Tehtihin tehojumppaa käsivarsille
mulla oli vain teepaita
allihetulat mulla on torella komiat

Ne heilu joten tokaasin
On mulla mitä teilleioo
lentoon mä kohta lähären

Itehuumorii mä vilijelen
Oon myäskin osaohojaaja
pirännaurujoogaa

Piänestä piänes kyläs
on iloja löyrettävä

 
Selite: 
Tämön vähä tälläästä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiota, pienistä iloista voi kasvaa suuria <3 
Sullon noin siipines sitte mahroton souvi ja räpyttely ennenku kiitoradalt nauru poskenpieles kohoat  😂😂😂😂 tulihan sulta pirun hauska tekele 👍👍 itehuumori pittää mielen viriän.
Hauska, elämänmyönteinen runo. Murre hieno lisä :)
 

Käyttäjän kaikki runot