Sulaa se

Runoilija lehdetönpuu

Sydänsurut
     Sulavat

           Hitaanpehmeästi
                    
                  Kuin

Lumi
  Pumpulinen
      Valkoinen

Kesällä
   Kaikki 
       Vihreää

            Aurinko kuivattaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Noin se menee, hitaasti mutta varmasti kesä lämmittää
Hienosti totta
Niinhän se lumi sulaa ravinnoksi jyyrilleen, kuin sydänsurut myös. 
Kerrassaan ihanaa, kevät ja kesä ovat tulossa, nautitaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot