Unelmat sallittuja

Runoilija lehdetönpuu

Auringon kimmellys

hankien hohteisuus

lumihankien pehmeys

Luonto kauneuden sykähdys

tuntureille ikävä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvänmielen tuova runo
Varmasti monella on ikävä, mutta koetetaan jaksaa, selvitään <3
Ajatus lapin tuntureille on lähes jokapäiväinen.. kiitos runostasi :-)
Joskus sitä (melkein) kaipaa lunta 😁
sen ymmärtää, kun on nähnyt sen kaudeuden
Onnistuin murjottamaan koko päivän tähän asti mutta kun luin tämän valoisan ja toiveikkaan runon niin siinäpä sitten meni hyvä murjotuspäivä pilalle.
Voi että kuinka ihanasti ja nopeasti koskettava runo!
 

Käyttäjän kaikki runot